ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα oikoefkairies.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής εταιρείας Ρέλλας Ιωάννης με έδρα την οδό Ηρώων Σκοπευτηρίου 41, 161 21 Καισαριανή και τηλέφωνο 210 7252221.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προκειμένου να καταχωρήσετε μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Κατά τη διαδικασία μιας παραγγελίας θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, το τηλέφωνό σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτα μέρη, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λπ.).

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφικών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected].

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτηση των χρηστών που επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το oikoefkairies.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 1. Πληρωμή με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο κατάστημα της επιχείρησης (Ηρώων Σκοπευτηρίου 41, Καισαριανή)
 2. Με αντικαταβολή. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τα αντίστοιχα έγγραφα για να παραδοθούν τα προϊόντα σας και η απόδειξη αγοράς.
 3. Με Τραπεζική Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
  • Εθνική Τράπεζα
   Αρ. λογ. 095002379-54
   ΙΒΑΝ: GR160110950000009500237954
   Όνομα Δικαιούχου: ΡΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • Eurobank
   Αρ. λογ.: 0026.0246.08.0200619636
   IBAN: GR7502602460000080200619636
   Όνομα Δικαιούχου: ΡΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • Alpha Bank
   Αρ. λογ.: 135002002024596
   IBAN: GR2801401350135002002024596
   Όνομα Δικαιούχου: ΡΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την παραλαβή των προϊόντων υπάρχουν οι δύο παρακάτω εναλλακτικές:

 1. Παραλαβή από το κατάστημά μας
 2. Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, για εντός Αττική χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, για εκτός Αττικής με επιβάρυνση του πρακτορείου . Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα εμφανιστεί η κατάθεσή σας. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.
 3. Σε περίπτωση ανάγκης χρήσης γερανού για τη μεταφορά προϊόντος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιπλέον, το oikoefkairies.gr διατηρεί το δικαίωμα του να αναπροσαρμόζει και να τροποποιεί τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται μόνο το κόστος για την επιστροφή των προϊόντων.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν υποστεί κάποια αλλοίωση ή ζημιά.

Για την δική σας προστασία, σας συνιστούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε για την καλή κατάστασή τους και το άθικτο της συσκευασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώνετε για την επιστροφή των προϊόντων στο [email protected]. Η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται στη διεύθυνση Ηρώων Σκοπευτηρίου 41, Καισαριανή.

ΔΙΑΦΟΡΑ

 1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Ευθύνη oikoefkairies.gr: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.